Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Sud в mobile.bg

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ехххх изплъзна ми се от ръцете как ме е яд,,,
    що не видях по рано тая обява,,,,
    тъкмо и бях измислил бъдещето като много зла атмосферка,,,друг път
    alfa 164 t.s ex
    tipo 2,0 16v turbo ex
    opel astra amnesia ex
    megane 2 ex
    alfa 159 jtd ех
    audi A6/S TQ 330+
    audi a4 b5 1,8 TQ 500++
    alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
      ехххх изплъзна ми се от ръцете как ме е яд,,,
      що не видях по рано тая обява,,,,
      тъкмо и бях измислил бъдещето като много зла атмосферка,,,друг път
      Вземи си 33-ка, щом ще правиш бегачка. Пак толкова тежи, но е по-вероятно да намериш 33-ка със здраво купе, отколкото Сюд. Виж, ако изкаш всичко в оригинален вид да е, тогава вече търси Сюд.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщение
        Сега звънях на човека , каза че е спазарена вече иначе беше подходящ подарък за рождения ми ден в събота
        Бе аз звънях преди теб (още към 16.00ч.), ама някой вече ме беше изпреварил...
        Е няма ли да си признае кой е?
        Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
        Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Като гледам, колко сте нацвъкали само за едно денонощие, Търтея ще се пукне от завист!
          Как я изпуснахме , бе келеши!
          Станалото-станало!
          Сега се стегнете и да откриеме новия собственик и да го вербуваме!
          Така няма да има поражения, а ще се обогатиме с още един слабоумен, но крепък духом!
          Все пак да кажем наздраве за човека!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз доколкото разбрах от продавача, май е някой от форума...
            Цитирам продавача - "човека беше се вдъхновил много и се чудеше що е толкова евтина..."
            Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
            Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Колеги , аз ходих да я гледам колата и имахме някаква уговорка със собственика , който се е бил спазарил и с някой друг , но на мен ми беше не далеч да я видя. Та аз по една или друга причина няма да мога да я взема , а иначе за колата за възраста си и цената си е добре , на снимките изглежда много по-добре от колкото е в действителност , но това е нормално , иначе като проблеми (ходовата част , може да се каже че няма акумулатор , при запален двигател светят лампите за маслото и температурата , пали се от един бутон а не от ключа , шофьорската седалка е за кофата , кита се напукал на места ... и доста дреболии),колата е с новите номера , но със стария тип свидетелство регистрирана е 2000 г. и момчето я продава с пълномощно от баща си , няма преглед и гражданска , но пак казвам за цената и годините си е ОК , аз обаче няма как да я взема така , че бързо я прилапайте !!!
              Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

mboge маи си се опитал да си направиш подарък за днеска,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

Comment

Да не отварям нова тема заова я пускам тука!!!!!!!!

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11278776161663729&f 1=details
                  Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Колата от темата гледам пак е на пазара. Явно никой не я е купил. За съжаление на мен тази кола ми идва мнооого далеч....
                    sigpic Alfasud/156 1.8ex
                    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Онзи ден се обаждах. Колата е била продадена преди няколко дни. Изтървах я!

Comment

Първоначално публикувано от xctr Покажи съобщение
                        Онзи ден се обаждах. Колата е била продадена преди няколко дни. Изтървах я!
                        днес един колега ми показа изоставен варненски сюд, ако някой много напира, може да се издири собственика
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                          днес един колега ми показа изоставен варненски сюд, ако някой много напира, може да се издири собственика
                          На Басанович и Железни Врата ? В задния двор на бл.24 ?
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

да
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                              да
                              снимахте ли го?
                              sigpic Alfasud/156 1.8ex
                              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

телефона ми не го позволява, но не е проблем да се снима
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X